Алваро Мората с куриозен пропуск за Испания срещу Босна (ВИДЕО)


Алваро Мората с куриозен пропуск за Испания срещу Босна (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2070 0

Нападателят на Челси Алваро Мората изуми с куриозен пропуск по време на неговите изяви с националния отбор на Испания. Световните шампиони от 2010 година победиха снощи Босна и Херцеговина с минималното 1:0, но резултатът можеше и да е по-изразителен - ако Мората бе завършил атаката на испанците подобаващо.

Нападателят бе титуляр за Испания, но бе заменен в 64-та минута на двубоя, като на негово място влезе в игра Родриго. Победният гол за испанците бе дело на дебютанта Брайс Мендес, който се разписа в 78-мата минута. Пропускът на Мората обаче бе дори по-впечатляващ от гола, като мнозина се запитаха как е възможно от подобно положение да не се стигне до гол.

Алваро Мората постепенно успя да възстанови формата си, като в първенството се отличава с пет попадения. Той се намира на само три гола от водача при голмайсторите във Висшата лига Серхио Агуеро, но с фрапантния пропуск с националния екип е явно, че испанецът все още изпитва проблеми пред противниковата врата.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Челси се подготвя за натоварен зимен трансферен прозорец, в който смятат да инвестират сериозни парични средства. Каква сума е подготвил собственикът на "сините" Роман Абрамович и къде ще бъде инвестирана - вижте в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички