Сусо спаси Милан от загуба срещу Бетис


Сусо спаси Милан от загуба срещу Бетис
Снимка: Getty Images/Gulliver

855 0

Реал Бетис и Милан завършиха 1:1 в мач от група F на Лига Европа. Селсо вкара за 1:0 още в началото на първата част, а Сусо изравни от фаул. В класирането води Бетис с 8 точки, Олимпиакос е втори със 7 точки, Милан е трети със същия актив от точки – 7, а Дюделанж е последен с 0 точки.

В 12' домакините откриха резултата Фирпо Жуниор центрира в наказателното поле и намери Селсо, който овладя топката и я изстреля във вътрешната страна на дясната греда. Другото опасно положение през първата част отново бе за Бетис. В 28' Фирпо Жуниор подаде страхотно към Санабриа, но той не успя да намери целта.

Второто полувреме започна с натиск на Милан. В 60' Сусо намери пространство на границата на наказателното поле и заби потресаващ удар към горния ляв ъгъл, но Пау Лопес го разколеба със страхотно спасяване. В 62' "росонерите" успяха да изравнят. Сусо изпълни перфектно свободен удар от границата на пеналтерията. Той завъртя топката право в левия ъгъл - 1:1. Две минути по-късно Борини получи прецизно подаване и стреля, но стражът спаси. В 88' Тейо отправи много опасен удар, но Пепе Рейна спаси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички