Спартак Москва направи знаменит обрат в силен мач на Ивелин Попов


Спартак Москва направи знаменит обрат в силен мач на Ивелин Попов
Снимка: Getty Images/Gulliver

2842 0

Ивелин Попов и неговия Спартак Москва постигнаха първи успех в груповата фаза на Лига Европа. Московчани изиграха спиращ дъха мач срещу шотландския Рейнджърс и го победиха с 4:3 на своя "Откритие Арена". Гостите повеждаха на три пъти в резултата.

Рейнджърс откри след автогол на Еременко 5 минути след началото на срещата. В 22-ата Попов бе асистент на Мелгарехо, който изравни с глава. До края на първата част Рейнджър поведе на два пъти чрез Кандейас (27‘) и Глен Мидълтън (41‘), а Спартак се добра до едно попадение – след автогол на Конър Голдсън. През второто полувреме домакините стигнаха до 3-те точки след нови две попадения, дело на Луис Адриано (58‘) и Софиан Ани (59‘).

Капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов бе на терена 71 минути и изигра много силен мач. Той асистира на Лоренцо Мелгарехо за първия гол на Спартак, бе в основата на второто попадение за своя тим. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички