Кои са потенциалните съперници на Лудогорец в 1/16-тина финалите на Лига Европа


Кои са потенциалните съперници на Лудогорец в 1/16-тина финалите на Лига Европа
Снимка: БГНЕС

2753 0

Българският шампион Лудогорец излиза днес в последния си мач от груповата фаза на Лига Европа. "Зелените" от Разград гостуват на Хофенхайм, като срещата в Германия ще реши много от въпросителните в Група С.

За момента разградчани са втори в класирането, но при приятно стечение на обстоятелствата може да заеме и първата позиция. Ако Лудогорец победи Хофе и Брага загуби гостуването си на Истанбул ББ, то "орлите" ще се изкачат на първата позиция. Ако обаче българският първенец изгуби в Германия, а Истанбул ББ надвие класиралия се вече Брага, то "зелените" ще отпаднат от турнира.

Вчера станаха ясни и последните отбори, които се класираха за 1/8-финалите на Шампионска лига, а с това станаха и ясни всичките 8 отбора, които ще продължат участието си във втория по сила европейски клубен турнир.

ЦСКА Москва, Атлетико Мадрид, РБ Лайпциг и Спортинг ще бъдат поставени в жребия за 1/16-финалите в понеделник. Наполи, Спартак Москва, Селтик и Борусия Дортмунд са непоставените в жребия.

Така, ако Лудогорец спечели своята група, то "зелените" ще играят с някой тим, който е заел второ място в своята предварителна група, или с един от непоставените, които пристигат от Шампионска лига. Ако момчетата на Херо обаче останат втори, ще срещнат на 1/16-финалите някой тим, завършил първи в групата си, или един от поставените, изпаднали от турнира на богатите.

Срещата Хофенхайм - Лудогорец ще може да следите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички