Гатузо: Това 3:0 от първия мач лъже, Лудогорец идва за победа


Гатузо: Това 3:0 от първия мач лъже, Лудогорец идва за победа
Снимка: Getty Images/Guliver

1486 0

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо още веднъж показа голямо уважение към отбора на Лудогорец и заяви, че в никакъв случай няма да има подценяване. 

"Няма да е правилно да деля отбора на титуляри и резерви, никой не бива да бъде подценяван, защото всички сме се подготвили за тази среща. Ще пусна някои от играчите, които по-рядко са играли до момента. Кутроне е на 20 години, а не на 32 и не е уморен, но утре ще преценя дали да го включа в състава срещу Лудогорец.

Това 3:0 от първия мач лъже, ако анализираме срещата в Разград. Не изиграхме двубой на високи обороти, противникът винаги стигаше преди нас до топката. Първото полувреме имахме късмет, тъй като вкарахме гол в последния момент. Лудогорец също можеше да ни вкара. От халфовата линия нагоре са много добър отбор, който знае да играе футбол и да седи много добре на терена", коментира Гатузо.

Легендарният играч си спомни и за финала в Шампионска лига през 2005 година между Милан и Ливърпул, когато италианците изпуснаха преднина от 3 гола. "Като футболист ми се е случвало да водя с 3:0, а след това знаете какво се случи. (англичаните спечелиха на дузпи след три гола пасив на полувремето в Истанбул) Утре ние имаме много какво да губим в този мач".

Гатузо коментира и появилите се информации, че собственикът на тима има финансови проблеми и бъдещето на тима не е ясно. "Нямаме никакви финансови проблеми. Всички заплати се плащат на мига, а освен това Фасоне и Мирабели правят така, че да не липсва нищо на клуба. Ако имахме проблеми едва ли щяхме да плащаме по-рано", заяви Гатузо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички