Отиваме в Берлин за купата, закани се Алегри


Отиваме в Берлин за купата, закани се Алегри

1041 0

Отиваме в Берлин, за да са спечелим купата, закани се треньорът на Юве Масимилиано Алегри след като тимът му отстрани Реал (Мадрид) на полуфинал в Шампионска лига.

"Имам изключителни играчи. Това беше впечатляващ полуфинал с шансове и за двата отбора, но трябваше да направим повече от нашите положения през първото полувреме", заяви Алегри след двубоя.

"Заслужихме нашето място на финала и сега се надяваме да се представим добре. През второто полувреме те имаха 2-3 чисти възможности, както и ние, така че не мога да кажа нищо на отбора за свършеното тази вечер и през цялата година", каза още специалистът.

"Ние сме на финал за Купата на Италия и трябва да се подготвим и за него, това е важна цел", сподели Алегри относно двубоя с Лацио, който заради финала в Шампионската лига ще бъде изместен от 7 юни за 20 май.

"Знаех, че мачът ще премине по този начин. Казах на момчетата, че се нуждаят от кураж и да играят добре технически. Мисля, че е важно и за италианския футбол, че един от нашите отбори се завръща на финал в Шампионската лига. Иско и Родригес не са особено силни в дефанзивен план, затова обясних на момчетата, че колкото повече ги натискаме към тяхната врата, толкова по-добре", добави треньорът.

"Барселона е отбор, срещу който е почти невъзможно да се играе, но е едно да играеш срещу тях в два мача и друго в един двубой. Всичко може да се случи там. Ние сме в добро физическо състояние, те имат извънземно нападателно трио, но ние отиваме в Берлин убедени, че можем да занесем вкъщи трофея", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички