Мафиотът Икарди се реваншира с извънземен гол за победа в края на Интер (ВИДЕО)


Мафиотът Икарди се реваншира с извънземен гол за победа в края на Интер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Giulliver

1657 0

Мауро Икарди остана капитан на Интер, независимо от грозния си конфликт с феновете и самото негативно отношение към него от най-голямата фракция "Курва Норд". Аржентинският нападател в сряда вечер оправда доверието към себе си с два гола за драматичната победа с 2:1 над Торино в междинния 10 кръг на Серия А.

"Джузепе Меаца" избухна в 87-ата минута, когато Маурито овладя топката около дъгата на наказателното поле и с обръщането си отправи бомба към Джо Харт, който нямаше никаквъв шанс.

ВИЖТЕ КОИ СА СПРЯГАНИ ЗА ЗАМЕСТНИЦИ НА ДЕ БУР

Далеч не толкова ефектно бе първото попадение на Икарди в 35-ата минута, когато Антонио Кандрева по прекрасен начин го изведе очи в очи с вратаря. Харт изпревари съперника си за топката, но за негово нещастия тя рикошира в Икарди и се оплете в мрежата за 1:0.

За да са напълно в тон с идеята за "Лудия Интер", "нерадзурите" изнервиха максимално тифозите си преди шедьовъра на Икарди. В 63-ата минута изгряващата звезда на Серия А Андреа Белоти продължи невероятната си голова форма с невероятно силен и прецизен изстрел за 1:1. Преди той да се озове очи в очи със Самир Ханданович обаче феновете се хванаха на главата, когато двама защитници на Интер се препънаха един в друг и му дадоха головата възможност.

След провала срещу Аталанта Франк де Бур вероятно нямаше да има никакво съмнение, че ще бъде уволнен, ако не постигне успех срещу Торино. Сега обаче столът му няма да се клати толкова много, макар все още холандецът и отборът му да са далече от истината.

Интер събра 14 точки и прекрати ужасяващата серия от три поредни загуби и четири двубоя без успех в Серия А - това на практика е първата победа на тима през месец октомври и той заема 10-та позиция. Торино с 15 е осми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички