Кристиано Роналдо сравни Дерби Д'Италия с Ел Класико


Кристиано Роналдо сравни Дерби Д'Италия с Ел Класико
Снимка: Guliver/GettyImages

3433 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо направи любопитно сравнение между Ел Класико и Дерби Д'Италия. В неделя (01.03) двата двубоя ще се играят по едно и също време, а португалецът е много добре запознат каква е тръпката от двубоите между Реал Мадрид и Барселона.

"Ще бъде страхотен мач, както и този между Реал Мадрид и Барселона, който ще се играе по същото време. Всеки иска да участва в подобен тип мачове, като този срещу Интер. Ще бъде страхотен мач и ще трябва да изиграем перфектен мач самите ние, за да спечелим. Жалко е, че няма да има фенове по трибуните, но здравето е на първо място и ако това е най-доброто решение, то така да бъде", заяви Роналдо.

Португалецът прекъсна голова серия в двубоя срещу Лион в Шампионска лига, но едва ли ще позволи това да му повлияе за двубоя с Интер. 35-годишният португалец тази година вкара голове във всички срещи, освен тази с Лион. В италианската Серия А Роналдо бележи във всички мачове от декември миналата година, а през настоящата порази вратите на съперниците 11 пъти в седем мача. А какво заяви относно пресдтоящия реванш с Лион -в ижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички