Интер този път не можа да направи фокуса, въпреки Габигол (ВИДЕО)


Интер този път не можа да направи фокуса, въпреки Габигол (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1718 0

Интер не можа да осъществи поредния си обрат в италианската Серия А и изненадващо завърши наравно 1:1 с Болоня на "Джузепе Меаца". След страхотния успех с 2:1 над Ювентус и комфортното 2:0 на гости на Емполи изглеждаше сякаш "нерадзурите" са в отлична форма, но този път големият брой пропуски им попречиха да обърнат отново двубой от 0:1 до 2:1.

РОМА ИЗПУСНА ЮВЕНТУС ОТ ПОГЛЕДА СИ

Матия Дестро се възползва от чудесно подаване на Симоне Верди и останал сам срещу Самир Ханданович откри резултата в полза на гостите от Болоня още в 14-ата минута.

От този момент нататък обаче Интер обсади вратата на съперника си и не бе чудно, че в 37-ата минута след центриране на Антонио Кандрева на далечната греда Иван Перишич изравни с магическо изпълнение по диагонала от воле - 1:1.

Перишич вече има два гола в Серия А, а останалите шест в актива на Интер са дело на капитана Мауро Икарди, който обаче срещу Болоня не можа да се разпише и пропиля три чисти положения.

Финалният пропуск бе дело на Андреа Ранокия в 95-ата минута, когато той стреля от не повече от четири метра фронтално срещу вратата, но някак си с глава не насочи топката в очертанията.

Дебют в последните 15-ина минути за Интер направи бразилския талант Габриел Барбоса, но и той не можа да помогне за второ попадение. В последните минути Интер страдаше в креативен план поради излизането на Енер Банега, а и липсата в състава на Жоао Марио.

Любопитен момент се получи в 27-ата минута, когато Джофри Кондогбиа бе изваден от треньора Франк де Бур, защото се представяше трагично до този момент и именно след негова груба грешка Болоня стигна до контраатаката за гола си. Влезлият на негово място Асана Нукури направи отлично впечатление и не сбърка нито веднъж в подаванията си.

Интер изпусна възможността да се залепи за лидерите Ювентус (15) и Наполи (14) и остана с 11 точки на трета позиция, като все пак има 1 повече от Рома, Лацио, Киево и именно Болоня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички