Интер ще сменя Де Бур с могъщо име в треньорството


Интер ще сменя Де Бур с могъщо име в треньорството
Снимка: Getty Images/Guliver

1822 0

Според медиите в Италия няма съмнение, че съвсем скоро ще излезе официално изявление от Интер, че Франк де Бур е уволнен от поста старши-треньор. През уикенда "нерадзурите" записаха третата си поредна загуба в Серия А - 1:2 от Аталанта и се намират по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до топ 3.

Президентът Ерик Тохир този път е решил да назначи не млад, а опитет и утвърден треньор. Медиите на Апенините спрягат сериозен лист, в който личат имената на Фабио Капело, Руди Гарсия, Лоран Блан, Марсело Биелса, Луис ван Гаал и Андре Вилаш-Боаш.

ДНИТЕ НА ДЕ БУР СА ПРЕБРОЕНИ, ВСИЧКО Е ЯСНО

Проблемът е, че партньорите на Тохир и съсобственици на клуба от китайската компания Сунинг Груп искат да са по-прагматични и да вземат временно по-нископлатен треньор от Италия - Стефано Пиоли или Франческо Гуидолин.

Идеята им е, че така или иначе след две години начело ще дойде Диего Симеоне и няма смисъл да се влагат много средства в тези "преходни времена". Почетният президент Масимо Морати пък настоява за връщането на Леонардо, който пооправи хаоса, оставен от пълния провал Рафаел Бенитес и поне класира тима на 1/4-финал в Шампионска лига и второ място в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички