Трансферно лято 2016: Какви са трансферните планове на Ювентус?


Трансферно лято 2016: Какви са трансферните планове на Ювентус?

1861 0

През това лято Торино е една от най-горещите точки в Европа. Не става въпрос обаче за температурни скокове, а за трансферни аномалии. Независимо дали става въпрос за изходящи или входящи трансфери, около Ювентус е винаги интересно.

Като се започне от огромните оферти на Манчестър Юнайтед за Пол Погба и се стигне до предполагаемото шумно предложение на „старата госпожа“ за нападателя на Наполи Гонсало Игуаин.

Игуаин е близо до мечтания трансфер - Наполи го продава в понеделник

До този момент Ювентус привлече Дани Алвеш (Барселона, св. трансфер), Мехди Бенатия (Байерн М., под наем), Марио Лемина (Марсилия, 9,50 милона евро) и най-скъпият засега трансфер- Миралем Пянич (Рома, 32 милиона евро).

Единственият сериозен изходящ трансфер за Ювентус до този момент е на Алваро Мората, който се завърна в родния си клуб- Реал Мадрид. Доста вероятно обаче е Пол Погба също да напусне в посока Манчестър Юнайтед, след като „червените дяволи оправиха за него колосалната оферта от 120 милиона евро. Затова и ще разгледаме най-интересните спекулации за заместник на Погба, в случай че трансферът на френския национал се осъществи.

6 звезди, които Ювентус взе без пари

Неманя Матич: След привличането на Н'голо Канте бъдешето на Матич в Челси изглежда несигурно. Новият мениджър на "сините" от Лондон Антонио Конте вече разполага с цели трима дефанзивни халфове и почти сигурно някой между Матич и Оби Микел ще напусне. От това може да се възползва Масимилиано Алегри, който отдавна следи изявите на сръбския национал.

Андре Гомеш: Португалският национал се представи добре на Евро 2016, въпреки че не взе участие в последните два мача за „мореплавателите“. Във Валенсия халфът има гарантирано титулярно място, но през този сезон „прилепите“ няма да играят в евротурнирите и това може да го накара да потърси ново предизвикателство.

Играч на Рома: Никога не бих отишъл в Ювентус

Лукас Биглия: Аржентинецът е основният стожер в полузащитата на Лацио през последните няколко сезон. Играта му е много постоянна, като почти всяка атака на римските „орли“ минава през него. Това му осигури място и в националният отбор на „гаучосите“, в който Биглия вече е важна фигура. Цаната на 30-годишният полузащитник е 30 милиона евро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички