След отказа на Конте: Нов кандидат за треньорския пост в Рома


След отказа на Конте: Нов кандидат за треньорския пост в Рома
Снимка: Guliver/GettyImages

881 0

През последните дни се заговори все по-усилено, че ръководството на Рома най-вероятно ще замени настоящия треньор Еузебио Ди Франческо след разочароващия старт на новата кампания. Бившият мениджър на Челси бе спряган за евентуалния овакантен пост, но днес италианските издания излязоха с твърдението, че италианецът не е заинтересуван от работа при "вълците".

Новото име, което е спрягано за поста, е бившият треньор на Пари Сен Жермен Лоран Блан, твърди италианското издание "Gazzette dello Sport". Бившият треньор на Франция не практикува треньорска дейност, когато напусна шампиона на Франция ПСЖ. Оттогава обаче селекционерът на няколко пъти показа своето желание да се завърне в треньорската дейност. 

Блан е преминал през само три отбора като треньор, но има богат опит като играч, преминавайки през отбори като Манчестър Юнайтед, Барселона, Интер, Олимпик Марсилия и Наполи. Отборът на "вълците" може да се окаже идеалното предизвикателство за Блан, което да го завърне към любимия спорт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички