Първи тест за връзката между Кристиано Роналдо и Масимислиано Алегри


Първи тест за връзката между Кристиано Роналдо и Масимислиано Алегри
Снимка: Getty Images/Guliver

2792 0

На първо "препятствие" са подложени взаимоотношенията между Кристиано Роналдо и Масимилиано Алегри. Специалистът, който изгради непобедимата машина, която представлява Ювентус в Серия А, няма да разчита на голямата звезда в един от оставащите 3 двубоя до края на 2018 година.

Както е известно, през годините Роналдо трудно е приемал решенията на свои треньори да не играе, или да бъде изваден по време на мачовете на своите отбори. Това важеше дори за Карло Анчелоти, който се беше превърнал в бащина фигура за Кристиано в Реал. Сега и Алегри подлага на тест реакцията на Кристиано, след като публично оповести, е в един от мачовете той няма да е на игрището.

"Роналдо ще пропусне един от трите мача - с Рома, Аталанта и Сампдория, казах му това”, сподели Алегри на пресконференция преди утрешното Дери дела Моле с Торино. В този мач Роналдо със сигурност ще играе. Това ще е първо градско дерби за португалеца с екипа на "бианконерите". Ето каква е била реакцията на Роналдо, когато Анчелоти му казал, че няма да играе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички