Пол Скоулс закопа Шчесни: Той е слаб вратар


Пол Скоулс закопа Шчесни: Той е слаб вратар
Снимка: Getty Images/Guliver

1346 0

Легендарният бивш футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отново отвори голямата си за критики уста. Бившият халф разкритикува титулярния вратар на Ювентус Войчех Шчесни, който инкасира две попадения срещу "червените дяволи" в Шампионска лига снощи при изненадващата загуба на "бианконерите" с 1:2.

"Според мен той е слаб вратар. Можеше да посрещне противника, но прояви нерешителност и това е много голяма слабост. Пет години Шчесни страдаше в Арсенал и ми се струва, че оттогава не е станал по-силен", заяви Скоулс.

Според бившия футболист мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо не е трябвало да отговаря на провокациите на феновете в Торино. Както е известно, португалецът предизвика привържениците на "Старата госпожа, след като отборът му стигна до обрат.

"Трябва да печелиш, показвайки класа. Не мисля, че трябваше да отговаря по такъв начин. По-добре да отиде и да ръкопляска на феновете на гостите. Подобно поведение не беше задължително, но Жозе си е такъв", допълни англичанинът, цитиран от Goal.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички