Милан си връща още една бивша звезда и заформя звездно атакуващо дуо


Милан си връща още една бивша звезда и заформя звездно атакуващо дуо
Снимка: Getty Images/Guliver

1551 0

Голямата цел пред италианския Милан в момента е през зимата на "Сан Сиро" да се завърне Златан Ибрахимович. Шведът игра два сезона в тима и записа отлични резултати, като сега може да се върне в тима, след като приключи договорът му с американския ЛА Галакси.

Вероятността Златан да се завърне в Милано е голяма, а ръководството на тима планира да върне още една от бившите си звезди. Става въпрос за бразилския нападател Алешандре Пато, който в момента е в китайския Тианджин Хуанжиан и има една година от действащия си договор. Самият голаджия разкри, че има оферти към него от Серия А.

"Ще видим какво ще стане, тъй като още имам договор в Китай. Радвам се, че Леонардо се върна в Милан, с него си говорихме. Шегувахме се за това, че мога да се върна в тима. Ще видим какво ще стане. Знам, че отдавна си тръгнах от Милан, но фенове ми пишат всеки ден и това ме прави щастлив. С кой искам да играя в Милан? Аз бих попитал феновете това: С кого искате да ме видите да играя заедно в Милан?", сподели Пато пред "Corriere dello Sport". 

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ СЕ НАРЕДИ ДО ПАТО В КЛАСАЦИЯ ЗА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОВАЛИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички