Директор в Юве за това напуска ли Дибала, връща ли се Погба и ще дойде ли Кейн


Директор в Юве за това напуска ли Дибала, връща ли се Погба и ще дойде ли Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

2553 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи отговори на всички трансферни слухове, витаещи около клуба в последната седмица. А именно - какво ще се случи с Пауло Дибала, ще си върнат ли "бианконерите" Пол Погба, ще вземат ли Хамес Родригес или Матайс Де Лигт.

"Алегри е един от петимата най-добри треньори в света. Той е много умен човек. Разбира се, че остава. Същото се отнася и за Дибала. Хамес Родригес? Той е отличен играч, но ще му бъде трудно да подсили нашия отбор", коментира Паратичи пред "Gazzetta dello Sport".

ОФИЦИАЛНО: АРЪН РАМЗИ ЩЕ ИГРАЕ В ЮВЕНТУС

"Кейн е страхотен нападател, достоен да играе за Юве. Той е един от тези, които в продължение на години ще бележат в Шампионска лига. Ние сме на правилния път с Ромеро. Де Лигт е един от най-добрите млади играчи, затова го следим много внимателно", добави директорът.

Относно Пол Погба италианецът беше категоричен: "Дали ще се върне? Не. Във футбола никога не можеш да погледнеш в бъдещето, но това би било много трудно. Рамзи ще укрепи полузащитата ни през лятото, плюс това ще подпишем и със защитник", завърши Паратичи. Той обаче не каза и думичка за Мохамед Салах. Вижте какви слухове свързват египтянина с Ювентус тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички