Божинов: Ювентус не трябва да плаща 200 милиона за някой феномен


Божинов: Ювентус не трябва да плаща 200 милиона за някой феномен
Снимка: Getty Images/Guliver

2957 0

Нападателят на Риека и бивш играч на Ювентус - Валери Божинов, обяви, че завинаги остава фен на "Старата госпожа". Той посочи, че клубът не трябва да харчи през летния трансферен прозорец големи суми, за да подсили отбора.

"За мен няма значение дали ще спечеля първенството в Серия А, или в Серия Б, за да направим история, защото ние го направихме. С цялото ми уважение към опонентите ни навремето, ние бяхме превъзходни, завършихме с 94 точки. Играчите в отбора се променят, но този, който пристигне, придобива печелившия манталитет на този отбор. Живях една година с тези цветове и е невъзможно да не остана привързан към Ювентус. Винаги ще бъда фен. Във важните мачове Ювентус винаги е показвал, че не греши. Затова се надявам те да спечелят "Скудетото" и Купата на Италия", коментира бившият български национал пред tuttojuve.com.

"Юве притежава отлична смесица от млади играчи и опит. Такъв отбор не може да включва само млади играчи, трябва да се изгради екип от опит и да се съсредоточи върху играчи като Бернардески, Дибала, Дъглас Коста, за да ги накарат да израснат още повече", категоричен е Божинов.

"Само по този начин може да стигне до върха. Не играчът решава проблема, а екипът. Ето защо смятам, че е безполезно да похарчите 200 милиона за някой феномен. Познавам Павел добре и всички мениджъри в клуба, сигурен съм, че няма да сгрешат и този път, както не го направиха в миналото", завърши българинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички