Бонучи: Отказах на Юнайтед през лятото, за да се завърна в Юве


Бонучи: Отказах на Юнайтед през лятото, за да се завърна в Юве
Снимка: Getty Images/Guliver

1527 0

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи сподели преди утрешния мач на "бианконерите" срещу Манчестър Юнайтед, че през лятото е отказал оферта от страна на "червените дяволи", за да се завърне в Торино.

Бонучи бе играч на Милан, след като напусна "старата госпожа" през лятото на 2017 година. Периодът при "росонерите" обаче се оказа крайно неуспешен за италианеца, който предпочете да се завърне при "зебрите" още през следващото лято, въпреки че с напускането си бе предизвикал сериозни негодувания у феновете на Юве.

Защитникът признава, че през изминалото лято е бил желан от селекционера на Юнайтед Жозе Моуриньо, но е предпочел да остане в родината си, завръщайки се в отбора на Ювентус, където бе прекарал седем години от своя живот.

"Имаше възможност да премина както в състава на Манчестър Сити, така и в този на Манчестър Юнайтед", сподели Бонучи. Той добави, че интересът на "гражданите" се е породил през 2016 година, но тогава е предпочел да остане в Италия, където да продължи да печели трофеи с Юве.

На въпрос дали е имало интерес от страна на "червените дяволи" към него през това лято, Бонучи отговори с "да". Бонучи подчерта, че щом е разбрал, че има възможност да се завърне в състава на "зебрите", въобще не се е замислил и е отхвърлил всякакви други оферти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички