Антонио Конте отказва да поеме италиански гранд


Антонио Конте отказва да поеме италиански гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

1156 0

Бившият мениджър на Челси Антонио Конте отхвърли възможността да поеме италианския гранд Рома, твърди италианското издание "Corriere dello Sport". Селекционерът бе свързван с треньорския пост в състава на "вълците" през последните дни, но според италианското издание Конте няма никакъв интерес към римляните.

Италианецът реши да си даде година почивка, след като бе уволнен от Роман Абрамович в края на миналия сезон. Конте бе дългогодишен треньор на Ювентус, но към момента не изглежда, че има желанието да се завърне в Италия - или поне не в столицата.

"Вълците" се представят далеч под нивото си от началото на сезона, като селекционерът Еузебио Ди Франческо е изправен пред тежката задача да обърне събитията на "Олимпико" или в противен случай ще загуби своята работа.

Рома заема 14-то място в Серия А след пет кръга, като има 5 точки в актива си.  Друг претендент за поста е Пауло Соуса, който сега оглавява китайския Тянджин. При положение, че Конте не се съгласи да поеме "вълците", Соуса изглежда като основния заподозрян за треньорския пост.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички