Алегри побесня след равенството с Дженоа: В такива мачове се губи Скудетото!


Алегри побесня след равенството с Дженоа: В такива мачове се губи Скудетото!
Снимка: Getty Images/Guliver

1201 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри беше разстроен след първите загубени точки от неговия тим за сезона. Снощи "бианконерите" завършиха 1:1 с Дженоа след 8 поредни победи в Серия А. Все пак "Старата госпожа" остава на върха в класирането, като изпреварва Наполи с 4 точки.

"След като открихме резултата, ние просто престанахме да играем, а Дженоа остана в играта. Затова резултатът не стана 2:0, а 1:1. Такова отношение към играта е недопустимо! В такива мачове като този с Дженоа Скудетото просто се губи. Всеки мач трае 90 минути и можете да го спечелите, само ако играете през целите 90 минути", избухна Алегри, цитиран от "Sky Sports".

РОНАЛДО Е ПЪРВИЯТ В ИСТОРИЯТА, ВКАРАЛ 400 ГОЛА В ТОП ПЪРВЕНСТВАТА

"Нищо на никого не е гарантирано, докато не прозучи последният съдийски сигнал, а ние след попадението си започнахме да мислим за Манчестър Юнайтед. Да, след като резултатът бе изравнен, играчите опитаха да се "събудят", но изглеждаха като човек, който внезапно е измъкнат от дълбок сън: конвулсивни неконтролируеми движения, неясни възклицания, пълно неразбиране на това, което се случва наоколо. За цялото време, в което съм в Ювентус, не съм виждал такова изключване на отбора от играта. Надявам се повече да не го виждам", добави ядосаният треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички