Томас Мюлер: Омръзна ми, повече няма да бия дузпи!


Томас Мюлер: Омръзна ми, повече няма да бия дузпи!
Снимка: Getty Images/Guliver

2633 0

Звездата на Байерн Мюнхен Томас Мюлер заяви, че към момента не желае да бъде изпълнител на наказателните удари дедени в полза на Байерн.

Снощи световният шампион пропусна дузпа в мача с Аугсбург за Купата на Германия, а миналата пролет профука изклщчителна важен маказателен удар за баварците в полуфинала на Шампионската лига с Атлетико Мадрид.

Барселона обмисля оферта за ас на Байерн

"Снощи аз трябваше да изпълня дузпата на принципа на ротацията, защото на терена ги нямаше Леви, Ариен и Артуро", призна Мюлер.

"Това е доста дразнещо и ме ядосва много. В игрови план нещата за мен се получаваха, но със сигурност пропусната дузпа ми развали съня. Навярно адреналинът в тялото ми беше малко повече от необходимото."

Мюлер за новия голмайстор на Байерн: Йошуа ли е, Джошуа ли е не знам, но вкарва повече от мен

Но няма какво толкова да анализирам. След като топката не попадна в мрежата, значи съм изпълнил лошо. За в бъдеще ще се концентрирам върху мачовете и ще оставя на колегите си да бият дузпите", добави Томас.

Въпреки пропуснатата от него дузпа Байерн нямаше особени проблеми срещу Аугсбург и след победа с 3:1 продължи напред в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички