Разклатен Байерн започва с много въпросителни - срещу него българин с още повече


Разклатен Байерн започва с много въпросителни - срещу него българин с още повече
Снимка: Getty Images

2552 0

Шампионът в последните 11 издания на германската Бундеслига Байерн Мюнхен дава старт на новата кампания в елита на страната. Баварците едва-едва спечелиха титлата през миналия сезон, и то след грандиозна издънка на Борусия Дортмунд в последния кръг. Дни преди старта на Бундеслигата пък бяха разгромени с 0:3 от РБ Лайпциг за Суперкупата на Германия. Байерн започва сезона срещу Вердер Бремен, където все още е Илия Груев, въпреки че се счита за сигурен напускащ.

Байерн Мюнхен започва в Бундеслигата в търсене на 12-а поредна титла

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това баварците да спечелят като гост на Вердер Бремен в откриващия кръг е 1,29, докато ставката за успех на сметката на домакините е 9,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 7,25. Те се изправят един срещу друг на 18-и август, петък, от 21:30 часа българско време.

Байерн играе повече от успешно срещу този опонент, като има 26 победи в последните 27 мача от първенството (другият е равенство). За последен път Вердер побеждава баварците през 2008 година, откогато са минали 33 двубоя във всички турнири. Въпреки това в четири поредни сблъсъка между тях се стига до гол/гол, като са паднали общо 16 попадения, което прави средно по 4 на мач.

Ще си спретнат ли Вердер и Байерн голово шоу за старт на Бундеслигата?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения между двата отбора е 1,79, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,95. Съответно ставката за това и Вердер Бремен, и Байерн Мюнхен да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,62, докато за няма гол/гол е 2,50.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички