Дортмунд с 6-голов трилър, но и горчивина


Дортмунд с 6-голов трилър, но и горчивина

414 0

Колебливата форма на Борусия (Дортмунд) продължава, въпреки че отборът все още е един от най-приятните за гледане с атакуващия си футбол в световен мащаб. "Жълто-черните" обаче направиха поредна грешна стъпка в Първа Бундеслига и се отдалечава все повече от лидера Байерн.

Дортмунд стигна до равенство 3:3 на гости на Инголщад, след като изоставаше с 0:2 до почивката, а в 60-ата минута резултатът бе 3:1 за домакините. Въпреки борбеността и достигнатото равенство, определено тимът не се намира в добра серия - само една победа (1:0 над Спортинг в Шампионска лига) в последните пет мача от всички турнири.

ИЗРОДСКО: ДА ЖОНГЛИРАШ С ДЪВКА

Коен и Лезкано дадоха аванс на Инголщад в 6-ата и 24-ата минута, а Пиер-Емерик Обамеянг намали в самото начало на второто полувреме със седмия си гол в първенството до момента - единствено Антони Модест от Кьолн има повече (8).

Лезкано обаче в 60-ата минута се разписа за 3:1, а Адриан Рамос направи 3:2 в 69-ата. В 91-ата минута резервата Кристиан Пулишич донесе драматично равенството на Дортмунд.

"Жълто-черните" са с 14 точки на шесто място, като лидерът Байерн е със 17 и мач по-малко. Инголщад е предпоследен с едва два пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички