Борусия назова сумата, която иска за Обамеянг


Борусия назова сумата, която иска за Обамеянг

1638 1

Ръководството на Борусия Дортмунд е поставило трансферна цена на най-голямата звезда на тима Пиер Емерик Обамеянг. Goal.com разкрива, че сумата, която "жълто-черните" търсят за своя нападател е 70 милиона паунда.

Това става ясно, след като представители на Манчестър Юнайтед са пратили запитване за трансфер на габонеца, който през този сезон е реализирал 23 гола в немската Бундеслига.

Реал Мадрид погна нов ас на Борусия

"Червените дяволи" се интересуват сериозно от нападателя, като го следят от 2014 година насам, когато са го наблюдавали в мачовете на Арсенал срещу Борусия (Дортмунд).

Манчестър Юнайтед търси нов нападател за своята селекция, като на "Олд Трафорд" са се спрели именно на Обамеянг, а сумата от 70 милиона паунда не е непосилна за тима.

Английският гранд обаче има по-сериозен проблем. Обамеянг иска да играе в Англия или Испания, но интерес към него има от страна на "мечтания" му отбор - Реал Мадрид. Траснферната сума също не е проблем за "кралския клуб", който си търси нов №9.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички