Байерн Мюнхен в почти пълен състав срещу Борусия


Байерн Мюнхен в почти пълен състав срещу Борусия
Снимка: Getty Images/Guliver

1223 0

Наставникът на Байерн Мюнхен Карло Амчелоти разкри, че почти всички играчи на Байерн са здрави и ще могат да играчт в съботното домакинство в Бундеслигата срещу Борусия Мьонхенгладбах.

Изключение прави единствено френското крило Франк Рибери. Той ще започне индивидуални тренировки през следващата седмица.

В Германия категорични: Ас на Байерн приключи с футбола на високо ниво

Рибери получи мускулна контузия и не игра в предишния кръг от шампионата срещу Айнтрахт Франкфурт миналата събота, както и срещу ПСВ Айндховен в Шампионската лига в сряда.

Отборът на Борусия Мьонхенгладбах завърши на трето място през миналия сезон и също беше ангажиран в Шампионската лига през седмицата, като се поздрави с успех с 2:0 срещу Селтик в Глазгоу.

Обявиха най-добрите отбори от 1-о до 32-о място в Шампионска лига - Лудогорец е...

"Трябва да бъдем много внимателни срещу Борусия. Те разполагат с много бързи играчи и са изключително добри на контраатака.

Целта ни е да нападаме възможно най-много и да спечелим мача. От началото на сезона бележим много голове, а и в защита сме стабилни", похвали се Анчелоти, цитиран от "Билд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички