От Байерн обявиха какво е бъдещето на Хосеп Гуардиола


От Байерн обявиха какво е бъдещето на Хосеп Гуардиола
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1895 0

Президентът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге беше категоричен, че бъдещето на треньора Хосеп Гуардиола ще бъде обявено до края на 2015 година. Той вярва, че каталунецът ще остане начело на тима, но въпреки това призна, че треньорите "идват и си отиват", намеквайки че и в този случай Пеп може да напусне тима.

"Винаги сме казвали, че решението ще е ясно в края на 2015 година. Знам, че е късно, много близо до Коледа. След мача с Хановер на 19-и, ще започнем преговори и ще обявим резултата от тях", заяви Румениге.

"Спекулациите ще продължават винаги. В крайна сметка обаче няма треньор, който в даден момент да не бъде заменен. Това е нормално. Играчите идват и си отиват. Същото важи и за треньорите. Ако Гуардиола си тръгне, вярвам, че ще намерим страхотен наставник. Трябва да почакаме и да видим.

Не мисля, че Гуардиола нарочно бави каквото и да е. Целият клуб работи по това решение, всичко е спокойно и разговорите се водят с уважение", заяви още Румениге.

Според немските медии, Байерн ще се опита да задържи Гуардиола с договор за 3 години и заплата в размер на 17 милиона евро на сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички