Вицепрезидентът на Монако: Флорентино Перес още ми се сърди за Мбапе


Вицепрезидентът на Монако: Флорентино Перес още ми се сърди за Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

1284 0

Ръководството на Реал Мадрид вероятно още съжалява за пропиляния шанс да привлекат една от съвременните звезди на световния футбол Килиан Мбапе. Собственикът на Реал Мадрид Флорентино Перес проявяваше сериозен интерес към френския нападател, но до трансфер така и не се стигна.

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василев заяви, че президентът на "белия балет" вероятно още му се сърди за това, че не е продал бившата звезда на Монако на отбора от Мадрид, а на френския Пари Сен Жермен.

"Нашите клубове са в приятелски отношения. Всеки път, когато се чуя с Флорентино, той ме обвинява за това, че не съм продал Килиан Мбапе на неговия отбор", заяви Василев.

Килиан Мбапе премине на "Парк Де Пренс" за сумата от 180 млн. евро, превръщайки се във втория най-скъп играч в историята на футбола след съотборника му Неймар, който държи рекорда с 222 млн. евро.

19-годишният нападател вече има запомнящи се успехи в своята футболна кариера, като само преди месец успя да стане световен шампион с отбора на Франция на изминалото Световно първенство по футбол 2018 в Русия. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички