Унай Емери гледа в бъдещето: Знае, че ПСЖ ще го уволни


Унай Емери гледа в бъдещето: Знае, че ПСЖ ще го уволни

1184 0

Треньорът на ПСЖ Унай Емери очевидно не се заблуждава и очаква да бъде уволнен от парижкия клуб. Въпреки че се очаква да спечели всичко във Франция през този сезон, незадоволителните резултати на треньора начело на тима в Шампионска лига ще накарат ръководството да го освободи след края на сезона. И Емери се готви за този момент.

Според информация на "Cadena Cope", агентът на опитния специалист е бил на среща с президента на Реал Сосиедад Йокин Аперибай. Той е дал конкретна оферта за испанския треньор и е готов да изчака с решението на наставника, който все пак таи надежди, че може и да остане на "Парк де Пренс".

Самият Аперибай иска да е сигурен, че се е договорил с Емери, тъй като вижда в специалиста точния човек, който да върне добрата форма на Реал Сосиедад. Тимът се очакваше да се бори за местата в Шампионска лига, но тотално разочарова през този сезон. Емери пък свърши отлична във Валенсия и най-вече в Севиля, където спечели два пъти поред трофея в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички