Погба: Не заслужавам "Златната топка"


Погба: Не заслужавам "Златната топка"
Снимка: Guliver/GettyImages

1301 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че няма да е справедливо, ако спечели "Златната топка", но се надява някой от съотборниците му във Франция да се поздрави с престижното отличие.

Халфът на "червените дяволи" се намира в списъка с 30-те номинирани за приза най-добър футболист, а от състава на световния шампион Франция попаднаха общо седем играчи – полузащитникът на Челси Н‘Голо Канте, вратарят на Тотнъм Юго Лорис, нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе, Антоан Гризман от Атлетико Мадрид и футболистите на Реал Мадрид Рафаел Варан и Карим Бензема.

"Дали ще бъде Гризу, Килиан или Раф, няма значение, те заслужават повече от мен наградата. Силно се надявам някой от тримата да спечели Златната топка. Да не забравяме и останалите, там е Н‘Голо, но това е на което се надявам – има много, които заслужават отличието, но аз не съм сред тях“, настоя полузащитникът.

ВСИЧКИ НОМИНИРАНИ ЗА "ЗЛАТНАТА ТОПКА"

В последните 10 години с приза триумфират неизменно двама футболисти – Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Церемонията по връчване на престижната награда на Франс Футбол ще бъде на 3 декември в Париж. За първи път от тогава обаче има нов носител, ето кой е спряган за големия фаворит

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички