Неймар: "Football Leaks" са куп дезинформирани идиоти!


Неймар: "Football Leaks" са куп дезинформирани идиоти!
Снимка: Getty Images/Guliver

1606 0

Звездата на Пари Сен Жермен и Бразилия - Неймар, избухна по адрес на "Football Leaks", зад която стоят журналисти, твърдящи, че са се добрали до изобличителни документи, касаещи големи футболни клубове, деятели, треньори и играчи. От началото на месеца те подлудиха световната футболна общественост с разкритията си, но си намериха майстора в лицето на Неймар.

Бразилецът бе обвинен от "Football Leaks", че се е споразумял с ПСЖ да получава солидни бонуси, за да изпълнява неща, които са задължение на всеки уважаващ себе си футболист по презункция. Например, според разкритията нападателят е прибрал 375 000 евро от своя клуб за това, че е аплодирал феновете след всеки мач от началото на сезона.

В ИСПАНИЯ: НЕЙМАР Е ЗАПЛАШЕН ОТ 6 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗАРАДИ ТРАНСФЕРА В БАРСЕЛОНА

"Не знам кой е по-лош. Този източник или хората, които вярват на куп дезинформирани идиоти. Омръзна ми от враждебна преса. Благодаря ти, Боже, за всеки литър търпение, който си ми дал", заяви звездата, цитиран от бразилския ESPN.

Тези дни от Football Leaks обявиха още, че трансферът на Неймар от Барселона е излязъл много по-скъпо на ПСЖ от обявените 222 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички