Бивш играч на ПСЖ твърдо решен да съди клуба


Бивш играч на ПСЖ твърдо решен да съди клуба
Снимка: Gulliver/GettyImages

1191 0

Бившият играч на Пари Сен Жермен Хатем Бен Арфа е твърдо решен да заведе дело срещу парижани, твърди френското издание "Le Parisien". Крилото на Рен обвинява клуба от Париж в тормоз. Арфа бе изваден от състава в продължение на 17 месеца, а в началото на годината неговата заплата бе намалена, след като французинът не успя да се включи в подготвителния лагер на отбора в Катар.

Адвокатът на бившия играч на Нюкасъл вярва, че действията срещу неговия клиент са несправедливи и смята да заведе дело срещу ПСЖ в съда. Бен Арфа пристигна в състава на парижани през 2016 година, но не успя да се наложи в състава и изигра едва 23 мача с фланелката на френския колос.

В началото на този месец Бен Арфа официално премина в състава на Рен, след като бе свързван с различни клубове във Франция. Самият играч е преминал през редица френски грандове, сред които са Олимпик Лион, Олимпик Марсилия, Ница и ПСЖ. Именно в състава на Ница Бен Арфа разгърна своя потенциал, за да бъде привлечен на "Парк Де Пренс", където неговата кариера се срина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички