Бащата на Неймар: Настоящето и бъдещето на сина ми са в ПСЖ


Бащата на Неймар: Настоящето и бъдещето на сина ми са в ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

1561 0

Бащата на Неймар, който е и негов агент, коментира спекулациите, свързващи нападателя с трансфер в Реал Мадрид. Неймар старши заяви, че бъдещето на неговия син е свързано с ПСЖ и той няма търпение да се завърне в игра. 

В момента бразилецът се възстановява от операция на стъпалото, след като счупи метатарсална костица.  "Неймар има бъдеще в ПСЖ. Неговото настояще също е там", коментира бащата на футболиста.

По-рано се появия информация, че президентът на клуба Флорентино Перес не иска да чака цяла година, за да купи бившата звезда на Барселона и ще оформи сделката още това лято. Перес вече знае, че френският клуб няма да продаде бразилския национал за по-малко от 400 милиона евро и е готов да се раздели с няколко от звездите си, за да си осигури нужните средства. Босът на ПСЖ Ал-Хелайфи обаче далеч не е на такова мнение и изрази надежда, че Неймар ще може да играе за ПСЖ още този сезон. „Той е щастлив, много мотивиран и ентусиазиран да се върне възможно най-скоро. Той дава най-доброто от себе си, за да се върне скоро. Надяваме се, че ще може да играе за купата и в първенството още този сезон“, каза босът на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички