7 години по-късно: Александър Лаказет се завърна в родния си клуб


7 години по-късно: Александър Лаказет се завърна в родния си клуб
Снимка: Getty Images/Guliver

4545 0

31-годишният Александър Лаказет официално се завърна в Лион като свободен агент, а новината бе съобщена от френския клуб. Атакуващият футболист, който е продукт именно на школата на "хлапетата", подписа 3-годишен договор след изтичането на контракта му с Арсенал.

"Олимпик Лион е много горд и много щастлив да обяви завръщането в клуба на Александър Лаказет, продукт на школата, за следващите три сезона. С изтекъл договор в английския клуб Арсенал, френският национал подписа тригодишен контракт до 30 юни 2025 година".

"След като бе трансфериран в Арсенал през юли 2017 година за рекордната сума от 60 млн. евро, Александър Лаказет взе решение да се завърне в клуба, в който израсна и се превърна в един от най-добрите нападатели в историята му, независимо от многото оферти от големи европейски клубове в последните седмици", се казва в клубно изявление.

*Бившият национал на Франция отбеляза 71 гола в 206 мача във всички турнири за "артилеристите" и 127 попадения в 275 срещи за Олимпик Лион в предишния си престой в Лига 1!

Вижте още: 41-годишният Димитър Бербатов се завръща на футболния терен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички