"Звъннете на Балотели и му кажете, че имаме нужда от нападател"


"Звъннете на Балотели и му кажете, че имаме нужда от нападател"
Снимка: Getty Images/Guliver

3230 0

Марио Балотели няма много време, за да спаси кариерата си. В подобна ситуация беше и Хатем бен Арфа, който през миналото лято премина в Ница - ход, който след това му гарантира сериозен контракт с ПСЖ. Сега италианският нападател е близо до подобно действие.

Ница почна силно в Лига 1 с 2 победи и равенство в първите три кръга, но президентът на клуба Жан-Пиер Ривере е недоволен от липсата на изявен голмайстор в тима. Това го накара след равенството 1:1 срещу Лил да избухне.

ЕТО КОЙ СПАСЯВА КАРИЕРАТА НА БАЛОТЕЛИ

"Имате ли телефона на Балотели? Звъннете му веднага и му кажете, че имаме нужда от централен нападател", каза той пред медиите във Франция.

По-вероятната дестинация за Балотели обаче е Палермо. Клубът от Сицилия вече е в контакт с ръководството на Ливърпул и се опитва да договори изгодни условия за отдаване под наем. Самият играч е сигурен, че период в Сицилия, където е израснал, ще му се отрази отлично на позагубената в последните 2 години форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички