Златан направи смело обещание на феновете на Юнайтед


Златан направи смело обещание на феновете на Юнайтед

2645 0

Новата суперзвезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович обеща на феновете чрез клубната телевизия, че ще им достави много радости през новия сезон и ще им осигури много поводи за усмивки.

ЗЛАТАН ЩЕ ДЕБЮТИРА ПРЕД РОДНА ПУБЛИКА

Както е известно, Златан ще направи неофициален дебют за новия си отбор в контролата с Галатасарай, която в чест на нападателя ще се изиграе в Гьотеборг.

"Откакто съм с отбора, изпитвам само позитивни емоции. Момчетата са много добри. Те тренират усилено, а и са качествени футболисти, които искат да се развиват. Колкото до дебюта ми, всички ще очакват този момент.

Феновете в Швеция ще се радват да ме видят отново при тях, не само феновете на Юнайтед. Ще се постараем да им предоставим шоу, но не трябва и да забравяме, че сме в период на подготовка и трябва да се подготвяме кондиционно и физически. Но ще дадем на феновете каквото искат.

Аз лично вярвам в сериозната работа, не само по време на мач, основно в тренировките. Както тренираш - така и ще играеш, това е философията ми. Тогава идва моментът да намериш своя ритъм в мачовете", коментира Ибрахимович.

По време на интервюто той се пошегува, че блузата, която са му дали, е прекалено стегната, но пък така го правила да изглежда по-силен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички