Юнайтед се лута в търсенето на нападател, сега пък се спря върху Лига 1


Юнайтед се лута в търсенето на нападател, сега пък се спря върху Лига 1
Снимка: GettyImages

1534 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да търси нов нападател, след като сезонът започна по ужасяващ начин за тима, а легендата на Кристиано Роналдо вероятно ще се раздели скоро с клуба. Според изданието "Манчестър Ивнинг Нюз", от "Олд Трафорд" вече обмислят привличането на Муса Дембеле от Олимпик Лион.

Слуховете твърдяха, че "червените дяволи" са били заинтересовани от услугите на французина още в първото тримесечие на годината, но тогава така и не се стигна до някакво развитие. 26-годишният играч успя да се нареди шести в листата на голмайсторите на големите първенства в Европа през миналия сезон с 18 попадения.

Възпитаниците на Ерик тен Хаг не блестят в нито една позиция по терена, но за липсата на адекватно нападение сочат и фактите. Играчите на клуба са реализирали само едно попадение в първите два кръга, а междувременно са допуснали 6.

Муса Дембеле има контракт за още една година с настоящия си клуб, а в същото време отново в тима е опитния Александър Лаказет. Така вероятно няма да се рискува да бъде изпуснат без пари и ще се мисли по ниговата продажба в близките седмици.

Вижте как се разви последната загуба за "червените дяволи"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички