Титлата носи и престиж: Вижте разликата в контролите на Лестър преди и сега


Титлата носи и престиж: Вижте разликата в контролите на Лестър преди и сега

2036 0

Лестър стана изключително по-популярен и симпатичен отбор за феновете на футбола по цял свят, спечелвайки от позицията на най-големия аутсайдер титлата в английската Висша лига.

"Лисиците" вече са считани за безсмъртни в исторически план, а играчите им са сред най-желаните през лятото. Клаудио Раниери обаче засега се е разделил само с една от звездите си - Н'Голо Канте, който подписа с Челси. Джейми Варди и Рияд Марез ще останат в тима и за новия сезон, поне засега така изглежда.

ЛЕСТЪР ПЛАЧЕ ЗА КАНТЕ

Разликата в предсезонната подготовка на Лестър е изумителна. Контролите миналото лято изглеждат смехотворни на фона на сегашното - през 2015 "лисиците" са мерили сили с Мансфийлд, Бъртън, Родерам и Бирмингам.

Сега Лестър е част от най-престижния приятелски турнир "Интернешънъл Чемпиънс Къп" и вече изигра един мач срещу Селтик (1:1 и 6:5 след дузпи), като предстои да се изправи срещу грандове като Пари Сен Жермен, Барселона и Манчестър Юнайтед. Доста по-внушително от Мансфийлд и Бъртън...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички