Технологията на голлинията прати Арсенал на трето място


Технологията на голлинията прати Арсенал на трето място

1137 0

Арсенал сдаде второто място във Висшата лига, след като технологията на голлинията даде победа на Суонси с 1:0 над "артилеристите" в последен мач от 35-ия кръг на шампионата.

Лондончани просто нямаха ден на "Емиратс", след като се отчетоха с куп пропуски, докато "лебедите" с една от епизодичните си атаки успяха да вкарат гол.

След куп геройства на Лукаш Фабиански, бивш кадър на АРсенал, Бароу изнесе топката отдясно, но не центрира добре в 85'. Все пак от другата страна Джеферсън Монтеро я догони, след което финтира Бейерин и я качи на главата на Гомис.

Нападателят стреля към долния ляв ъгъл, а в първия момент остана впечатлението, че Давид Оспина успява да отрази. Повторенията и най-вече технологията на голлинията обаче бяха категорични – попадение има, тъй като топката бе преминала с целия си обем зад голлинията.

По този начин "артилеристите" сдадоха 2-ото място в полза на Манчестър Сити. "Гражданите" са с актив от 73 точки, което с 3 повече от Санчес и компания, които все пак са и с мач по-малко. При равенство в точките в края на сезона Арсенал ще остане на 3-о място заради по-слабата си голова разлика (в момента тя е 9 гола в полза на бившите вече шампиони).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички