Тази бивша звезда от Висшата лига днес продава... кондоми


Тази бивша звезда от Висшата лига днес продава... кондоми
Снимка: Guliver/Getty Images

4172 0

Фаустино Асприя е един от най-емблематичните чуждестранни футболисти в историята на Нюкасъл. Но не на клуба в сегашния му вид - под ръководството на Рафаел Бенитес в Чемпиъншип - а преди 10 години, когато водеше люта битка за титлата в Манчестър Юнайтед.

Феновете на "свраките" не искат да си спомнят как през 96-та година воденият от Кевин Кийгън състав изпусна 12-точкова преднина пред Юнайтед и загуби титлата с 4 пункта пасив.

10-TE НЕЩА, КОИТО МРАЗИМ ВЪВ ФУТБОЛА

Голямото разочарование оттогава е именно Асприя, задето се е провалил да бележи по-често именно в решителните последни кръгове. Животът на плейбой извън футбола в последствие започна да пречи на кариерата на Асприя, който я прекратява през 2004 година.

Е, през 2013 известна порно компания в родината му Колумбия му предлага огромна сума пари, за да стане актьор. Въпреки че не е ясно дали Асприя наистина е приел офертата, то скоро той открива своя компания за презервативи, така че е ясно, че обича да вкарва и извън терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички