Тайната на Златан: Как на 34 е най-добрият?!


Тайната на Златан: Как на 34 е най-добрият?!
Снимка: Guliver/Getty Images

1652 0

На 34-годишна възраст Златан Ибрахимович е най-добрият и в това започнаха да се убеждават все повече феновете на Манчестър Юнайтед, след като шведът реализира 4 гола в първите си 3 мача с фланелката на "червените дяволи".

ЗЛАТАН Е БИЛ ЦЕЛ НА ЮНАЙТЕД ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ФЪРГИ

Каква е тайната на неговата невероятна форма, която дори на този етап от кариерата му го прави един от най-добрите нападатели в света?

Златан е толкова съсредоточен върху състоянието на тялото си, че уникалният му професионализъм го е предпазил от сериозни контузии в 17-годишната кариера. Единствено преди два сезона той отсъстваше по-дълго, но пропусна само 9 мача в края на сезона с ПСЖ, заради травма в петата.

В Юнайтед той доведе персоналния си физиотерапевт Дарио Форт, който и в момента изготвя уникална фитнес програма за шведа. Ибра винаги е казвал, че двамата са приятели, като той е много близък и с лекаря на националния отбор на Швеция Рикард Дахан, когото често посещава в клинката му в Малмьо.

Хранителният режим на Златан също е строго индивидуален, като той е толкова стриктен към него, че в ПСЖ се видяха принудени да сменят два пъти отборния готвач, за да е доволен шведът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички