Стъридж нанесе двоен удар в "дербито на резервите" между Ливърпул и Тотнъм


Стъридж нанесе двоен удар в "дербито на резервите" между Ливърпул и Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

1290 0

Ливърпул се класира за четвъртфиналите за Купата на Англия, след като удари с 2:1 Тотнъм в едно от дербитата в турнира. Двата тима излязоха с почти всичките си резерви, с които разполагат в състава, но наличието на Вайналдуум и Даниел Стъридж наклони везните в полза на мърсисайдци.

Още в 9' домакините се възползваха от грешка в защитата на "шпорите". Н'Каду сбърка подаване и остави Груич да нахлуе в наказателното поле. Сърбинът пробва подаване, което рикошира и стигна до Стъридж, който наказа Ворм.

Последваха куп пропуски на мърсисайдци, но все пак втори гол падна. В 64' домакините изпълниха тъч дълбоко в своята половина, изнесоха много бързо топката и с две докосвания Стъридж бе изведен зад отбраната на Тотнъм. Нападателя напредна на скорост и промуши топката между краката на Ворм.

15 минути преди края обаче мърсисайдци върнаха собственоръчно съперника в мача. Лейва фаулира Ламела, а Янсен реализира дузпата.

До края на мача "шпорите" натиснаха здраво и имаха своите шансове да стигнат до успеха, но Миньоле се отчете с едно добро спасяване, а защитата удържа финалния натиск на съперника.

Утре вечер е другият интересен сблъсък от осминафиналите, като един срещу друг се изправят Юнайтед и Сити в дербито на Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички