Скоулс: Дори Меси ще се лута в този отбор на Юнайтед


Скоулс: Дори Меси ще се лута в този отбор на Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1447 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отново разкритикува "червените дяволи" и тяхното представяне. Според него в тима се нуждаят от играчи като Еден Азар и Кевин де Бройне, и дори Лионел Меси би имал трудности в този състав. 

Юнайтед прави най-лошия си старт на сезона като има едва 10 точки от 7 двубоя. "Поглеждам към настоящия състав и не смятам, че има липса на качество. Смятам, че са пропуснали да привлекат някой от световна класа", сподели Скоулс пред ESPN. 

"Мисля си за Де Бройне, Азар или дори Давид Силва, играч, който може да свърже халфовата линия и нападението. Имам чувството, че всеки играч, който идва се лута, Смятам, че дори и Лионел Меси да подпише с този отбор и той ще бъде по същия начин", допълни още той, като коментира и представянето на Алексис Санчес. 

"Знам, че има качества, но в Юнайтед просто не се справя. Понякога играе доста егоистично, за себе си, а не за отбора. Не мисля, че той в футболист, от когото имаме нужда. Особено за тези пари. Все едно подписахме с него, за да не подпише със Сити". 

Наскоро английските медии писаха, че Юнайтед може да има нов собственик, тъй като арабски принц се интересува от клуба. Собствениците - семейство Глейзър, веднага обаче коментираха тази новина. Вижте какво споделиха

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички