Ще остане ли Фалкао в Манчестър Юнайтед?


Ще остане ли Фалкао в Манчестър Юнайтед?

1077 0

Радамел Фалкао не се представя по начина, по който всички в Манчестър Юнайтед се надяваха, когато в последните дни на летния трансферен прозорец колумбийският национал беше взет под наем срещу 15 милиона евро и 55 милиона клауза за откупуване.

Откакто пристигна от Монако, нападателят има едва 4 гола и 4 асистенции, като рядко попада в стартовия състав на Луис Ван Гаал. Поредицата от контузии и най-вече скъсаната кръстна връзка в коляното през миналата зима определено са намалили скоростта на играча, а Фалкао е бледа сянка на самия себе си.

Освен това източници на френското издание "Екип" са категорични, че Луис Ван Гаал вече е видял достатъчно от бившия ас на Атлетико (Мадрид) и няма никакво желание да даде 55 милиона евро за нападател, който не пасва на схемата му.

Той предпочита да отдели тази сума за подсилване на защитната си линия, както и за намирането на нов голмайстор предвид ролята на Уейн Рууни и честите контузии на Робин Ван Перси.

Все пак трябва да се отбележи, че Радамел Фалкао има още поне месец да покаже безспорните си качества, тъй като холандският нападател с №20 лекува контузия в глезена и е аут поне през март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички