Сензацията Деле Али е бил пред подпис с Ливърпул - ето защо се е провалила сделката


Сензацията Деле Али е бил пред подпис с Ливърпул - ето защо се е провалила сделката

1583 0

Ръководството на Ливърпул е виновно младият английски национал Деле Али да се озове в Тотнъм, информира "Метро", цитирайки изказване на Брендън Роджърс в ефира на "Скай Спортс". Оказва се, че предпочитаният от играча клуб е бил този от "Анфийлд", но шефовете на тима не са били склонни да се разделят със сериозни средства, за да го имат в състава си.

Халфът донесе победата на Тотнъм снощи над Уотфорд, като беше сред най-добрите играчи на терена. По настоящем "шпорите" са втори в класирането, а Деле Али е фаворит за спечелването на наградата "най-добър млад играч" във Висшата лига.

Геният, израснал в школата на МК Донс, е бил почти договорен за Ливърпул, като лично Брендън Роджърс е дърпал конците по сделката. Деле Али дори е бил няколко пъти на "Анфийлд" и вече бившият мениджър на Ливърпул е вярвал, че всичко по сделката е наред. В последния момент обаче шефовете на клуба са отказали да платят 4-5 милиона паунда трансферна сума, а освен това са предложили и едва 4 хиляди паунда седмично на младия халф.

Тотнъм реагира веднага и с оферта от 5 милиона паунда си осигури правата на играча. Наскоро той подписа и нов договор, който ще му носи по 25 хиляди паунда седмично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички