Роджърс отново е там, където се провали с Ливърпул


Роджърс отново е там, където се провали с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1630 0

 

Мениджърът на Селтик Брендън Роджърс заслужено празнува класирането на "детелините" в Шамионска лига, след като бе елиминиран изразелския Апоел Беер Шева.

РЕЗУЛТАТИ И ВИДЕО ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА

Селтик допусна поражение с 2:0 като гост, но победата с 5:2 в Глазгоу се оказа достатъчна, за да бъде отстранен съперника. Роджърс за втори път ще играе в Шампионска лига, след като го направи и с Ливърпул преди две години и бе в една група с Лудогорец, Реал Мадрид и Базел, като не успя да се класира сред първите два отбора и разочарова сериозно феновете.

"Връщаме се сред елита на Европа - там, където е мястото на Селтик", заяви Роджърс. "Единственото важно снощи бе да се класираме и аплодисменти за играчите, че го направиха. Това е голяма крачка за нас и невероятен момент за всички в клуба. Когато дойдох, имаше много критики, че играчите не могат да се справят и няма да успеят да се класират за групите.

Но в двата мача с Апоел те показаха, че въпреки голямото напрежение, могат да го направят. Това класиране е голям успех както за Селтик, така и за футбола в Шотландия", каза още бившият мениджър на Ливърпул и Суонзи.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички