Насри: Равният с Хъл ни разстрои


Насри: Равният с Хъл ни разстрои
Снимка: Getty Images/Guliver

1128 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Самир Насри разкри, че със съотборниците му приемат тежко равенството с Хъл Сити снощи, което ги отдалечи от титлата.

"Този резултат ни разстрои, равният не е това, на което се надявахме. Имаме шанс да играем по-добре в следващия двубой срещу Стоук Сити, но през този сезон ни преследват неудачи в мачовете, които трябва да спечелим", заяви французинът.

"Въпреки това все още предстоят доста мачове до края на сезона, ще се постараем да играем по-добре следващият път. Работата не е толкова до късмета: изисква се изобретателност и повече действия - именно това ни липсва в последно време. Срещу Хъл играхме по-добре през второто полувреме, но не успяхме да победим", добави Насри.

"Трябва да се събудим и да започнем да печелим, да не позволим на Челси да натрупа по-голяма преднина. Щастлив съм, че се върнах в строя, надявам се да бъда в по-добра форма в сряда и да помогна на отбора да победи", каза още халфът, цитиран от официалния сайт на Манчестър Сити.

"Гражданите" заемат второ място в класирането във Висшата лига с 49 точки, със седем по-малко от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички