Муса Сисоко с емоционално обръщение на раздяла с Нюкасъл


Муса Сисоко с емоционално обръщение на раздяла с Нюкасъл

2215 0

Френският национал Муса Сисоко използва социалната мрежа Instagram, за да се сбогува с Нюкасъл като споделя, че "свраките" ще са винаги в сърцето му. 

Сисоко премина в Тотнъм и заяви, че траснферът е бил необходим за развитието на неговата кариера. "Както знаете, предстои ново приключение за мен. Вупреки трудностите, реших да поспиша с Тотнъм. Изоборът беше необходим, защото се нуждаех от ново предизвикателство", написа Сисоко под публикацията си.

Тотнъм пребори Евертън за подписа на Сисоко

"Рабирам, че феновете на Нюкасъл може да са разочаровани от това решение, но искам да знаят, че никога няма да ги забравя. Винаги съм играл със сърца за клуба, атмосферата бе невроятна на всеки мач на "Сейнт Джеймсис Парк". Хареса ми да живея в Нюкасъл, защото намерих топлина, която е контраст със студа на английския север".

"Изпадането на тима в по-долна дивизия бе емоциална болка за целия град, но сърцето на този град бие за клуба. Затова не се съмнявам, че в най-скоро време отново ще се завърне в елита на Англия. Трите години в Нюкасъл са незабравими за мен. Никога няма да ви забравя и винаги ще бъдето част от мен, в сърцето ми. Благодаря на всички ви", завършва емоциалното си обръщение Сисоко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички