Манчестър Юнайтед дава над 60 млн. паунда за английски национал


Манчестър Юнайтед дава над 60 млн. паунда за английски национал
Снимка: Guliver/GettyImages

1653 0

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече в редиците на клуба футболиста на Лестър Хари Магуайър. 25-годишният централен защитник е обект на интерес от тима на Жозе Моуриньо и от ръководството на "червените дяволи" са готови да предложат на "лисиците" оферта от 65 млн. паунда за услугите му.

Английският бранител взе участие на Световното първенство в Русия за националния отбор на страната, като беше с основен принос за достигането на ,,трите лъва“ до полуфиналите, отбелязвайки един от головете за победата над Швеция с 2:0 на четвъртфиналите. Той все още не се е завърнал от почивката си след края на Мондиала.

Лестър не е готов да се раздели с един от най-важните си играчи особено след напускането на Рияд Марез в посока Манчестър Сити и ще се опита да задържи Магуайър в състава и през новия сезон във Висшата лига. Силните изяви на английския национал му осигуриха и отличието за най-добър футболист на Лестър за изминалата кампания. Той пристигна в отбора на ,,лисиците“ от Хъл Сити за 17 млн. паунда миналото лято и подписа договор за 5 години с шампиона на Англия за сезон 2015/16.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички