Ман Юнайтед има алтернатива на Рафаел Варан


Ман Юнайтед има алтернатива на Рафаел Варан
Снимка: Gulliver/GettyImages

1818 0

Английският Манчестър Юнайтед може да прибегне към това да закупи бранителя на Виляреал Пау Торес, ако не се получат нещата с Рафаел Варан. Френският бранител на Реал Мадрид по всичко личи, че ще напусне „лос меренгес” през лятото, а твърденията са, че „червените дяволи” искат да се подсилят с него, но биха срещнали съпротивата на английския шампион Ливърпул за подписа на Варан.

Също така от Реал може да поискат около 70 милиона евро за Варан, а мениджърът на „червените дяволи” Оле Гунар Солскяер предпочита по-малка възраст за избора си на нов централен бранител и играч, който струва по-малко.

Според Manchester Evening News Юнайтед е готов да влезе в спор с градския си съперник – Манчестър Сити, за Пау Торес. Бранителят не е пропуснал минута от мачовете на „жълтата подводница” в Ла Лига за отбора на Унай Емери и има две попадения.

24-годишният Торес има откупуваща клауза от 50 милиона евро по договора си с Виляреал, който изтича през 20204-а година. Ман Сити също се оглежда за играча, за да подсили зоната си пред вратаря Едерсон Мораес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички