Ливърпул ще изпрати Юрген Клоп по подобаващ начин


Ливърпул ще изпрати Юрген Клоп по подобаващ начин
Снимка: Getty Images

3583 0

Последният уикенд на месеца ще бъде особено вълнуващ за феновете на Ливърпул, тъй като ще имат възможността да се присъединят към специално събитие, организирано за изпращането на мениджъра Юрген Клоп, който напуска поста след девет години.

Специалното събитие

То ще се състои в "M&S Bank Arena" на 28-и май и обещава да бъде изпълнено с незабравими моменти, емоции и музика. Залата може да побере до 9000 души, а всички приходи от билетите ще бъдат дарени за благотворителна кауза, свързана с клуба.

Още: Ливърпул е напът да се подсили със сензация от интересно място

 Клоп ще бъде изпратен подобаващо на специално събитие

Водещ на вечерта ще бъде популярният фен на Ливърпул, Джон Бишоп, а музикалното настроение ще се поддържа от местни групи като Лайтнинг Сийдс, Зутънс и певеца Алфи Бо.

Клоп ще бъде на разположение за въпроси от феновете по време на вечерта и сподели, че очаква с нетърпение този специален момент, пълен със спомени и емоции, които споделя с феновете през годините. Той също така се надява да се наслади на музиката и атмосферата на клуба, който описва като фантастичен и уникален.

В периода, в който бе треньор на Ливърпул, Клоп създаде незабравими моменти за феновете на клуба, печелейки почти всички възможни трофеи, освен Лига Европа.

Още: "В Ливърпул милиони пъти го предупредиха, но той се провали"

От Острова: Има яснота дали пътищата на Дарвин Нунес и Ливърпул ще се разделят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички